ОВЕН – през този месец Марс преминава през вашия знак и

...
ОВЕН – през този месец Марс преминава през вашия знак и
Коментари Харесай

Какво вещаят звездите за май

ОВЕН – през този месец Марс минава през вашия знак и ще чувствате прилив на сила и възторг. Месец май се обрисува по-динамичен за вас и е значимо да не предприемате огромни, изключително недомислени опасности. На моменти може да изпитвате по-силно нервно напрежение или главоболие. Намирайте време за отмора и разходки измежду природата. Избягвайте спорове с близките, пазете здравето си и най-много главата за контузии. Не натоварвайте прекомерно очите. През първата половина на май концентрацията ви е доста добра и в случай че проявявате самообладание и неизменност, ще съумявате да взимате верни решения по значими въпроси. Финансово множеството от вас ще са добре. И персоналните взаимоотношения ще са постоянни. Около 15-20 май имате късмет за придобивки или удобно развиване на финансов въпрос. Не споделяйте проектите си и не давайте заеми.

ТЕЛЕЦ – през първата половина на месец май Венера в Телец ще ви въодушевява и настройва сантиментално. Повече доходи и други придобивки очаквайте след 7 май. Месецът е много удобен за решение на всевъзможни финансови въпроси и възстановяване на взаимоотношения, за креативен занимания, пътувания и занимания, за духовни практики и развиване. Нуждаете се от малко уединение. През втората половина на май ще сте по-концентрирани и внимателни в дейностите и решенията. Може да сте малко мнителни и недоверчиви, да чувствате напрежение сред 16 и 23 май. Тогава не е уместно да вършиме огромни капиталовложения и внимавайте за спорове, изключително с хора, с които имате работни взаимоотношения. Шофирайте по-внимателно в този период и пазете персоналните си движимости от загуба или кражба. Не се доверявайте на познати или бизнес сътрудници. 

БЛИЗНАЦИ – през този месец имате опция за основаване на нови другарства и бизнес контакти. Първата половина на май е малко по-благоприятна за разрешаването на значими въпроси и довеждане докрай на стартирани задания. По-младите и неангажираните представители на знака могат да преживеят вълнуващи мигове с обичаните хора. Не е целесъобразно, обаче, да залитате в секрети интимни връзки. Рано или късно ще излязат нескрито. До 20 май бъдете по-отдалечени от шумни компании. Имате потребност да възстановите силата си. Почивайте и не се натоварвайте прочувствено. Занимавайте се с креативен действия, с обичани занимания или с духовни практики. Между 16 и 23 май се предпазвайте от спорове и шофирайте внимателно. Възможно е да взимате прочувствени решения и да допускате неточности, да сте прекомерно настойчиви в общуването с хората, да се появят страхове.

РАК – първата половина на месец май е белязана с повече динамичност и напрежение – в работата, в общуването с хора от близкото ви обграждане и с висшестоящи лица. Не е удобно в този момент да желаете от шефа си покачване на заплатата или хонорара. Ще са доста по-взискателни към вас и настроени сериозно. Вие сте доста чувствителни и раними, по тази причина не давайте мотиви за разногласия и рецензия. Някои от вас може да имат по-трудни връзки с някое от децата или да възникне някаква стресова обстановка обвързвана с дете сред 17 и 23 май. Няма да ви остава време, а и предпочитание за занимания. Подкрепата от страна на фамилията ще ви дава сили и убеденост в сериозни обстановки. Месецът не е подобаващ за спекулативни действия. Работете старателно и не се отпускайте. Пари няма да ви липсват. Срещи с другари и излети измежду природата ще ви зареждат с позитивна сила. 

ЛЪВ – Енергия и сили няма да ви липсват през този месец, само че до 20 май ще чувствате прочут прочувствен дискомфорт на моменти, а и близките няма да са по този начин великодушни на похвали и милувки. Липсата на внимание и топлина може да е заради по-голяма ангажираност и прекалено много задължения от страна на обичаните ви хора. Но може и да има известно напрежение в партньорските връзки. Бъдете търпеливи, това ще отмине. Около 17-22 май се предпазвайте от обири и финансови загуби. Месецът е доста удобен за издателска или рекламна активност, за взаимоотношение с хора зад граница, за присъединяване в състезания, за образование и изпити, за пътувания в чужбина или за разрешаване на фамилни / имуществени въпроси. След 20-ти ще се радвате на повече триумфи и благоприятни условия за изява, непосредственост в интимните връзки, финансови и други фамилни придобивки, мотиви за наслада.

ДЕВА – през месец май ще ви вълнуват много финансови или наследствени въпроси, които би трябвало да разрешите. Сега е значимо да бъдете по-гъвкави и в избрани моменти да се приспособявате. До към 20 май пред вас се откриват положителни благоприятни условия за пътувания и взаимоотношение с хора зад граница. Между 16 и 22 май шофирайте и работете с документи по-внимателно. Избягвайте разногласия и остра рецензия на работното място. Пазете престижа си. До 23 май ще се чувствате постоянни финансово и задоволени в интимните връзки. Ще се радвате на фамилни придобивки, ползотворни работни връзки, а някои от вас и на награди. След 23 май се постанова малко да затегнете коланите финансово. Не харчете ненужно. За сметка на това доста по-лесно ще се разбирате с хората и ще сте с добра централизация. Добри дни за сключване на контракти и изпити за учащите.

ВЕЗНИ – при доста от вас ще се появяват ненадейно хора, които имат някакви искания към вас или са ви конкуренция. Действията им ще бързи, а реакциите - остри. Сега не е добре да рискувате. Не са изключени и разногласия с колегата. Месецът се обрисува по-динамичен. На моменти ще чувствате мощно нервно напрежение. Въоръжете се с самообладание и се пробвайте да разрешите проблемите дипломатично, както единствено вие умеете. След 23 май любовните и всевъзможни други взаимоотношения ще се изгладят. Ще имате повече доходи и облаги, повече мотиви за наслада в фамилията и доста вълнуващи мигове в любовта. Чудесни дни за занимания, пътувания и креативен действия. На 26 май планетата на шанса Юпитер минава в Близнаци. Навлизате в едногодишен интервал, изпълнен с доста нови благоприятни условия, триумфи и придобивки. Всякакви порти ще бъдат отворени за вас.

СКОРПИОН – постанова се през месец май да мислите повече за другите. Динамиката при множеството от вас в този момент ще е най-вече на работното място, като са вероятни разногласия с сътрудници. Ако имате предан парцел чартърен, следете за уместност от страна на наемателите. Но би трябвало да се грижите и за личното си здраве. При болните и възрастни хора, родени под този знак, може да има моментно утежняване на положението – хипертонични или сърдечно-съдови рецесии, кръвоизливи или зараза. Не натоварвайте очите си. Ако работите с взривоопасни или запалими субстанции, както и с режещи машини или оръжие бъдете изключително внимателни за контузии в региона на главата, пострадвания и изгаряния. Не пренасяйте проблемите от работата в фамилията. На моменти ще се чувствате неразбрани, а това може да рефлектира върху взаимоотношенията с колегата. Стремете се към баланс. 

СТРЕЛЕЦ – интервалът до 23 май е много удобен и потребен за работата ви. Марс в Овен ви подарява с доста сила и възторг. Добър месец за занимания, спортни и креативен действия и бизнес инициативи. Здравето е устойчиво при болшинството от вас, ограничете сладките и тестени храни. На триумфи ще се радват работещите в областта на изкуството, спорта, политиката и бизнеса. Можете да разчитате на хармонични връзки също с сътрудници, които ще възприемат положително вашите оферти за фирмените каузи. Успоредно с това и интимните връзки ще процъфтяват. Любимите ви хора и вашите деца ще ви поддържат и носят единствено позитивни страсти. След 23 май е допустима появяването на нови оферти за партньорство, които носят заричане за бъдещи триумфи. Ако имате неразрешени юридически въпроси, шансът за удобно развиване по тях в този момент е огромен.  

КОЗИРОГ – през първата половина на май общуването ви с близките е по-трудно и някои от вас ще са склонни да реагират по-остро и непосредствено. Шофирайте рационално. Енергията на Марс в Овен е доста мощна и ще ви подтиква към рисковани дейности и разногласия. Използвайте я градивно за дома и фамилията си. Бъдете тяхна опора и помагайте при нужда на околните си. Може да зародят здравословни или от друго естество грижи за член от фамилията, да се наложи да ремонтирате нещо или да разрешавате незабавно заможен въпрос. Внимавайте за кражби, пожари или гърмежи в дома, за спорове с родственици. През втората половина на месеца обстановката ще се промени и контактите ви ще са по-ползотворни. Ще сте с добра централизация и хората ще демонстрират повече схващане. Интимните връзки и финансите до 23 май са постоянни. Отделяйте време за занимания.

ВОДОЛЕЙ – първата половина на месец май е извънредно удобна за вас за разрешаването на документални въпроси, търговия и пътувания. Ще поддържате връзка с лекост с близки и другари, на които можете абсолютно да разчитате. Парите може да не са задоволителни, по тази причина харчете рационално. През втората половина на месеца някои от вас по-трудно ще възприемат всякаква информация и общуването може да е малко затруднено. Не бъдете прекомерно упорити и неотстъпчиви, с цел да избегнете ненужни разногласия. Шофирайте деликатно по пътищата. Пазете всякаква персонална информация. Интимните връзки и взаимоотношенията в фамилията може на моменти да се изострят, само че след 23 май това се трансформира. След 23-ти имате опция да увеличите приходите си и да хармонизирате връзките. Юпитер в Близнаци след 26 май ще ви носи доста шанс близо една година.

РИБИ – през първата половина на месеца на фокус при вас ще бъдат финансови и документални въпроси. Ще сте склонни да взимате прибързани решения и има заплаха да харчите повече от нужното, а може и да пораждат неочаквани непредвидени разноски. Работете деликатно с документи, следете изключително за злоупотреби от страна на хора, с които работите. У дома на моменти също може да се изостря тона. До 23 май можете да разрешите сполучливо финансови въпроси, а и любовните връзки са белязани с топлина. Този интервал е удобен за занимания, а за пътувания – след 16 май. През втората половина на май ще поддържате връзка и възприемате всичко с лекост. Добър интервал за пътувания, образования, сключване на контракти. Получавате поддръжката от страна на роднините. След 23 май насочете вниманието си повече към обичания човек и не предприемайте финансов риск. 

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардинални знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 5, 6, 11, 12, 13 до 13:36 ч., 19, 20, 25 след 18:37 ч., 26 и 27 май.

Подвижни знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 3, 4, 10, 17, 18 до 13:22 ч., 23, 24, 25, 30 и 31 май. 

Неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 2, 7, 8, 13 след 13:37 ч., 14, 15, 21, 22, 28 и 29 май. 

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ МАЙ 2024:  
Последна четвърт – 01.05.2024 – 14:27 часа – Луна във ВодолейНоволуние – 08.05.2024 – 06:22 часа – Луна в ТелецПърва четвърт – 15.05.2024 – 14:48 часа – Луна в ЛъвПълнолуние – 23.05.2024 – 16:53 часа – Луна в СтрелецПоследна четвърт – 30.05.2024 – 20:13 часа – Луна в Риби
ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „ БЕЗ КУРС “:  

02.05.2024 от 12:28 ч. - 02.05.2024 до 21:51 ч.

04.05.2024 от 22:06 ч. - 04.05.2024 до 23:40 ч.

06.05.2024 от 08:57 ч. - 07.05.2024 до 00:42 ч.

09.05.2024 от 00:55 ч. - 09.05.2024 до 02:20 ч.

11.05.2024 от 04:49 ч. - 11.05.2024 до 06:13 ч.

13.05.2024 от 12:13 ч. - 13.05.2024 до 13:36 ч.

15.05.2024 от 19:41 ч. - 16.05.2024 до 00:33 ч.

18.05.2024 от 12:08 ч. - 18.05.2024 до 13:22 ч.

19.05.2024 от 18:48 ч. - 21.05.2024 до 01:34 ч.

23.05.2024 от 10:28 ч. - 23.05.2024 до 11:24 ч.

25.05.2024 от 17:47 ч. - 25.05.2024 до 18:36 ч.

27.05.2024 от 23:02 ч. - 27.05.2024 до 23:44 ч.

29.05.2024 от 17:20 ч. - 30.05.2024 до 03:32 ч.

Часовете, в които Луната е „ без курс “, са неподходящи за взимане на значими решения, за нови инициативи и планове, за сключване на контракти (включително брачни) и съглашения, за други значими или рисковани дейности. Луната „ без курс “до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава опция подхванатите дейности и взетите решения в тези часове да имат развиване и триумф в предстоящ проект. Тези часове са удобни само за довършителни дейности и рутинна работа. 

Марги Паскалева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР